Kurser

Medicinsk Zhineng Qigong & Pilates med Chiball®

Zhineng Qigong är en naturlig träningsmetod som tränar både kropp och sinne. Qigong är en urgammal kinesisk lära och om man får tro historikerna har det funnits i cirka 10 000 år.

Qi betyder energi, gong betyder arbete. Träningsmetoden är en självläkande utövning där vi balanserar våra energiflöden i hela kroppen genom långsamma rörelser som bygger upp kropp och själ.

Genom att vi gör olika rörelser där vi plockar in energi (qi) fyller vi på vår kraft och ork för dagen. Qigong kan göras flera gånger per dag vilken tid som helst på dygnet.Kurstillfällen

Är du intresserad av en kurs med företaget eller i en större privat grupp - kontakta mig!
Annars hittar ni mig på Actimera i Vallda, varje tisdag mellan 8-14.

Qigong kl 9.30
Pilates Chiball® 10.00

Boka hos Actimera

Kreativitet & Rörelse

Kreativitet & Rörelse är en veckolång kurs i Palma, Mallorca. Här får du möjlighet att kombinera medicinsk Qigong med kreativt måleri, avslappnande massage, promenader och olika workshops med inriktning hälsa och välmående.

Det lilla familjära pensionatet Hostal Pons gömmer sig i en av Palmas gamla gränder och öppnar upp sin port till en avslappnad atmosfär. Här är det lätt att finna ro, att koma nära sina sinnliga intryck och ha det trevligt tillsammans med andra deltagare. Vi hjälper dig att gå ner i varv, komma bort från vardagen och träda in i ett lugn.

Vi tror att detta kan bli en vecka att minnas för er och för oss. Vi vill fortsätta att erbjuda er det som vi själva trivs så bra med:

– Skapa en mötesplats i en skön miljö
– Delge er den kunskap och den inspiration som har betytt mycket för vår personliga utveckling
– Med kravlösa och kreativa övningar tror vi att även du kommer att kunna utvecklas, må bra och bli inspirerad till goda val i din vardag.
– Qigong och träning i ett lugnt tempo.
– Workshops med fokus på välmående.
– Enkla och kravlösa färgövningar under några förmiddagar
– Rawfood-workshop
– Möjlighet att på plats boka massage av Lena som har lång erfarenhet av ömma muskler och leder.

Vi går gärna en kvällspromenad med de som önskar, kanske blir det en tapasrunda eller besök på någon fiskrestaurang vid havet. Här finns dessutom möjlighet till fin gemenskap i en liten grupp med maximalt tio deltagare.

Ta en titt i bildgalleriet och dröm dig bort till soliga Palma de Mallorca! Är du intresserad av att följa med – kontakta mig eller läs mer på vår Facebooksida!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.