Om Lenas Muskelvård

År 1993 var året då jag, Lena Andersson, läste min första kurs inom hälsa och jag blev då utbildad idrott- och avslappningsmassör, men det var också året som jag grundade Lena’s Muskelvård! Jag har sedan dess fortsatt att läsa kurser och idag är jag förutom utbildad undersköterska också utbildad inom: medicinsk fotvård, öronakupunktur, kinesisk koppning, bindvävsmassage, pilates med Chiball® och Qigong-instruktör.

Behandlingarna som jag erbjuder här på hemsidan är sådant jag brinner för och tycker är väldigt roligt! Att kunna se en positiv skillnad hos mina kunder och deras besvär efter att de har varit hos mig är helt fantastiskt och det är vad som får mig att bara vilja fortsätta med det jag gör!

För att få kroppen att må bra är också träningen en viktig del. Jag håller kurser i Qigong och Pilates med Chiball®, både privat och som instruktör på Actimera i Vallda.

Varje vår och höst håller jag tillsammans med min goda vän Teresa Sarrión, kursresor till Palma de Mallorca. Underbart sköna dagar med aktiviteter som Qigong, lätt träning, konstmåleri, workshops i kropp och hälsa och raw-food.

Certifierad för SFKM

SFKM är Sveriges näst största förbund inom naturlig friskvård och kvalitetssäkrar inom hälsa och komplementärmedicinska terapier.

Många års erfarenhet av kroppsvård

Med många olika utbildningar inom hälsa och med många års erfarenhet, har jag fått turen att kunna arbeta med det jag verkligen brinner för!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.