Massage

Klassisk massage 450 – 825 kr

Klassisk massage är den massage de flesta känner till och provar på först. Den behandlas både med knådning, stretchning, tryck, och cirkelrörelser.

Få igång blodcirkulationen i kroppen med denna klassiska massage! Musklerna får en finare elasticitet vilket i sin tur följaktligen leder till mindre värk i muskler och leder. Efter massagen kommer du känna dig lugn och välbalanserad.

30 min – 450,00 kr
45 min – 590,00 kr
60 min – 700,00 kr
75 min – 825,00 kr


Taktil beröring 450-825 kr

Taktil är ett ord som används för att beskriva en överföring av information eller känsla vid beröring.

Massagen är en lätt, mjuk men fast beröring på huden. Den är framtagen för att passa alla olika människor som är i behov av beröring. Vårt ‘lugn-och-ro-system’ berörs och oxytocinet i kroppen sätts igång.

Upp till tolv år är hudsinnet barnets viktigaste informationskanal. Men beröring är ett behov som kvarstår livet ut. I taktil beröring försöker man fånga så mycket som möjligt för att det skall bli bra för varje patients utgångsläge. Man skall kunna använda taktil inom barn, ungdom, vuxna och äldre. Då i hemmet, skolan, arbetet, sjukhus och på demens/äldrevården.

Beröring är något vi måste få redan när vi föds för att kunna få trygghet, lugn, välbefinnande, kärlek och omtanke till sig själv och andra.

Behandlingstider 30-90 minuter Pris från 450-950:-

Idrott- & avspänningsmassage 450-825 kr

En djupgående massage där man går ner lite extra i muskulaturen och släpper på spänningar, samt stretchar och tänjer musklerna runt omkring leden. Effekten blir att man känner sig avslappnad. I all massage frigörs kroppens egna smärtstillande ämne ”endorfiner” som får kroppen att koppla av och stimulera cirkulationen. Dessutom lindras muskelspänningar, huvudvärk, stress och oro.
Har även ultraljudbehandlingar för att komma djupar ner i muskelatur/fästen & vid ev inflammation.

30 min – 450,00 kr
45 min – 590,00 kr
60 min – 700,00 kr
75 min – 825,00 kr


Bindvävsmassage 450-825 kr

Bindväven är det som håller samman muskler och förser musklerna med blodkärl som tillför syre och näring, samt rensar ut slaggprodukter.

Av olika skäl kan bindväven förtätas. Detta t. ex. vid sår, skador, och sjukdomar, både fysiska och psykiska.

Vid en lättare, alternativ kraftfull dragning och töjning kan man lösa upp bindväven och förbättra elasticitet.

30 min – 450,00 kr
45 min – 590,00 kr
60 min – 700,00 kr
75 min – 825,00 kr

Pl-touch laser 300 KR P/BEHANDL.

Laserterapi påskyndar cellernas och kroppens självläkning genom att laserljuset tillför energi till mitokondrien – cellens kraftverk. Laserbehandling hjälper bland annat till att öka blodgenomströmningen, dämpa inflammation och lindra smärta. Behandlingen är smärtfri och helt utan biverkningar.

PL-Touch är den nyaste lasern från serien Line of Cold från Erchonia®. Lasern har ett lättanvänt grafiskt användargränssnitt och fyra patenterade linjegenererade lasrar. Med användardefinierade protokoll och med ett snabbt programläge är denna handhållna teknik lätt att använda och otroligt intuitivt att använda!
300:- per/beh.
10 ggr 2500:-


Kinesiotejpning 175 – 350 kr

Kinesiotejpen förkortar läknings -och rehabiliteringstiden vid skador samt lindrar smärta. Därför har den blivit så populär inom idrottsvärlden men används med fördel även utanför idrotten. Förutom ökad blodcirkulation ger den också ett förbättrat lymfflöde vilket snabbt minskar svullnad. Tejpningen ger stöd och balans utan att hindra rörelsefriheten och effekten är oftast omedelbar.

Behandling 15-30 min. 175,00 – 350,00:-


 

Fotvård

Medicinsk fotvård 580 kr

Den avkopplande behandlingen inleds med ett skönt fotbad. Därefter fräschas dina tånaglar upp genom rensning, klippning och slipning. Som avslutning filas och slipas dina och behandlingen avslutas med en skön fotmassage och varma handdukar.

50 min – 580,00 kr


Lunula laser

En medicinsk laserbehandling mot nagelsvamp som är effektiv, smärtfri och ger snabba resultat.

Boka en konsultation Lunula laser för nagelsvamp 15 minuter.

Lunula är byggd för medicinsk behandling av nagelsvamp. Det unika med Lunulan är att den inte bara behandlar nageln som tidigare laserbehandling utan även området kring och under nageln. Många upplever dessutom en förbättring i själva foten, då lasern täcker ett större område och stimulerar blodcirkulationen.
Svampnaglar behandlas c:a 4-8 ggr

Före-/Efter-bilder:

FOTFRISKVÅRD695 kr

Startar med ett skönt fotbad, ser på din fotstatus och ger dig tips för bästa omvårdnad för dina fötter, därefter rensar, klipper och slipar jag dina naglar och filar under fötterna, tar bort eventuella förhårdnader och filar in en härlig balsam under fötterna och avslutar med en avkopplande massage och virar in dem i varma handdukar.

SPA DE LUXE 825KR

Startar med ett fotbad och gör i ordning dina naglar genom att slipa, rensa och klippa dem.
Du får dina fötter filade och jag tar bort eventuella förhårdnader. Därefter lägger jag en skön lerinpackning på dina fötter som du sitter med och du kan koppla av en stund med fötterna i varma handdukar. Sedan blir de tvättade med en saltskrubb och du får en härlig massage med en skön kräm eller olja.

Övriga behandlingar

Öronakupunktur

Öronakupunktur har funnits i flera tusen år i Asien. I Frankrike på 1950-talet utformades den moderna öronakupunkturen som kallas auricùlotherapie.

Öronakupunktur används inom svensk och internationell sjukvård.

Vid öronakupunktur stimuleras punkter i örat med hjälp av nålar för att på så sätt återupprätta energibalansen i kroppen så att effekter uppnås i andra delar i kroppen.

Obalans på någon punkt i kroppen avspeglas i motsvarande zon i örat.

Öronakupunktur har visat sig vara effektiv som smärtlindrare och även i oro, stress, nedstämdhet och sömnproblem.


Kinesisk koppning

Koppning är en behandlingsmetod inom traditionell kinesisk medicin, men också en behandlingsform som på senare tid blivit populär även i väst. Koppning är en variant av bindvävsmassage där man använder koppor för att skapa ett vakuum och därav påverka bindväven i muskulaturen.

Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Vaxning 150 – 420 kr

Bra att veta inför vaxning:

Huden håller sig mjuk och fin i ca. 4-6 veckor efter behandlingen. Med tiden & antal vaxningar minskar hårväxten individuellt från person till person. Se nedanstående råd inför din behandling:

– Torrborsta huden veckan innan
– Smörj inte huden före vaxning
– Håren måste vara utväxta så att vaxet har en chans att fastna och gripa tag.

Överläpp/haka: 200,00 kr
Överläpp eller haka 150,00 kr
Halva/hela ben: 320/420,00 kr
Armar: från 295,00 kr
Armhåla, bikini 200,00 kr
Rygg, bröst/mage: från 395,00 kr


 
 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.